Lobster 21,5

Klassieke spiegelsloep

De Lobster 21.5  is een spiegelsloep met een S-spant en hele mooie lijnen. Ze is 6.62 mtr. x 2.14 mtr. en af te bouwen als roei-, zeil- en motorsloep.

De klassieke uitstraling krijgt ze door  de 11 overnaadse huidgangen per kant. Door de lange slanke lijnen heeft ze weinig motorvermogen of zeiloppervlak nodig om haar op rompsnelheid te brengen.

De sloep is ook erg geschikt voor sloeproeien en kan natuurlijk door het roeiteam zelf gebouwd worden. De aanschaf is daardoor goedkoop en de roeiers worden tijdens de gezamenlijke bouw van de sloep meteen een hecht team.

Interieur en afwerking

Het interieur heeft diverse traditionele kenmerken zoals de steven-, spiegel- en doftknieën, mooie vlonders en een zogenaamd teakdek dat wordt gefreesd uit mahonie platen

.

Het gehele dekoppervlak is geschikt om te zitten omdat de sloep niet op zeeghoogte van dekken wordt voorzien maar 25 cm daaronder. Met andere woorden: de hele sloep kan gebruikt worden in plaats van alleen maar de kuip.

Bouwpakket

De spiegelsloep wordt gebouwd volgens het hout-epoxy systeem en daarom is het heel eenvoudig om in het interieur eigen ideeën door te voeren en deze ook daadwerkelijk zelf te timmeren. De hout-epoxy bouwmethode wordt afgewerkt met 4 lagen epoxyhars, daarna volgen nog 3 lagen twee-componenten polyurethaanlak (blank of kleur). Dit epoxy afwerkings-systeem staat garant voor een lange levensduur en heel weinig onderhoud.

Prijs

Het zeer complete bouwpakket voor de basis uitvoering van de Lobster 21,5 kost €13.500,- incl. btw (€11.157,03 excl. btw). Prijs is geldig vanaf 1-8-2021.

(zeilpakket en motorpakket optioneel )

Neem vrijblijvend contact op: contact-page